Takläggare ska ordna taket över entréverandan

Hejsan på er i det fina vädret

Vi har idag en liten veranda på framsidan men den är det inget tak över, så nu ska vi anlita en takläggare i Eskilstuna som kan göra det åt oss. Det kommer nog bli både mysigare, finare och mer praktiskt att ha tak över entréverandan och jag ser fram emot att få det fixat. Vi har varit i kontakt med en takläggare förut som lade om taket på vårt garage men den firman hade inte tid förens långt in på hösten så nu får vi hitta någon annan.

Vi har fått lite tips från vänner och bekanta så jag ska sätta mig nu under veckan och ringa dem. Vi har inte bråttom så pass att det måste bli gjort nu på direkten men där emot tänkte vi göra det senast i slutet av sommaren eller början på hösten så att det är klart innan höstrusket drar in. Det är det här som är så roligt med hus att man alltid hittar nya saker och projekt att göra. Vi har vänner som bara blir stressade av att höra om det och som trivs bättre i sin lägenhet, där blir det ju inte alls på samma sätt.

Det är ju tur att vi är olika men att jag och min sambo i alla fall tänker på samma sätt annars hade det nog blivit jobbigt. Han kan i och för sig ofta se på mig när jag kommit på något nytt jag vill göra och så undrar han vad jag har för projektidé nu, men hittills har han gillat alla mina idéer så det är ju tur för oss båda haha! Nu ska jag återgå till jobbet för min eftermiddagsfika är slut men det känns som att den här dagen går väldigt fort så snart är det väl dags att gå hem. Må så gott!