Markarbeten påbörjade för vårt nya hus

God eftermiddag

Här kommer en hälsning från nybygget i Åkersberga, vi har ju köpt en tomt här och ska bygga hus. Nu är de äntligen igång med markarbeten för att gräva ut grunden för huset. Det kändes ju sort att skriva på papperna för tomten och sen för huset som ska byggas, men nu i och med att de satt igång med markarbeten och faktiskt börjar gräva så känns det ännu mer verkligt.

Även om det är en lång bit kvar och en hel massa arbeten så är ju bygget på ett sätt igång nu, eller i alla fall förberedelserna. Framåt nästa höst eller vinter räknar de med att bygget ska vara klart så det blir en lång väntan, men det kommer det vara värt eftersom vi får ett hus precis som vi vill ha det och på en plats där vi vet att vi kommer trivas. Det är ju mycket som händer under byggets gång och man ska välja material och sånt men sen ska vi ju även göra lite mindre renoveringar och fix på huset som vi bor i nu innan vi lägger ut det till försäljning, så vi kommer ju ha att göra.

När man har att göra så går ju tiden fortare och jag tror faktiskt att det kommer gå ganska fort ändå. Ofta är det ju så när man längtar efter något att tiden gå väldigt långsamt, men vi kommer ju ha saker att sysselsätta oss med för det mesta så då går det nog bra. De senaste dagarna när jag vaknat på morgonen har jag behövt påminna mig om att det faktiskt inte är en dröm utan att det här husbygget händer på riktigt.

Det hade jag inte kunnat ana för ett par år sen att jag skulle stå här idag med en man jag älskar och bygga vårt drömhus tillsammans. Ha nu en underbar dag och tro på att era drömmar kan slå in!