Vår köksrenovering

Nu är det dags för oss att renovera vårt kök. Vi har länge velat göra detta och nu är tiden inne. Det kommer att bli en stor förändring och vi ser fram emot det. Vi kommer att börja med att ta bort alla gamla möbler och apparater. Därefter kommer vi att installera nya köksmöbler och apparater. Vi hoppas att detta ska bli en trevlig upplevelse för oss alla.

Vi kommer att få bra hjälp av ett företag inom bygg och renovering här i Simrishamn. Det är nämligen så att en nära vän till mig har vänt sig till detta företag och hon är mycket nöjd med deras bygg arbete. Jag har därför stor tilltro till att de kommer att göra ett bra jobb åt oss.

Det kommer givetvis att bli en del stökigt under renoveringen, men det är något vi får ta i beaktande. Vi har redan börjat packa ner lite av våra saker, så att vi inte ska behöva göra det under renoveringen. Det ska bli spännande att se hur detta kommer att sluta! Vi har haft långa diskussioner, min man och jag, och hur köket ska se ut, om det ska vara ett kök från Ikea eller ett från Marbodal och så vidare. Det blir ett Ikeakök, för det är lika snyggt men hälften så dyrt!

Nu ska jag försöka att hitta några inspirationbilder på hur vi vill ha vårt kök. Det är en ganska stor uppgift, eftersom det finns så mycket fint ute i butiker och på internet. Men det ska nog gå, och jag har redan börjat titta lite på olika inredningssidor. Jag vet att det kommer att bli ett supermysigt kök! Jag har alltid drömt om ett stort kök med massor av utrymme och ljus. Jag vill ha möbler i trä, och en tilltagen stor köksö.