Har ni hört talas om dessa målare i Stängnäs?

Hallå, hallå! Det är sommar och semester och en del har inga problem med att sysselsätta sig med diverse renoveringar eller att måla om därhemma. Även jag har en del projekt på gång med huset, men jag behöver ladda batterierna när jag är ledig och att sätta igång att måla på egen hand får mig att bli trött bara jag tänker tanken. Jag är så glad att jag har valt att vända mig till en målare i Strängnäs, klicka här om ni vill få veta lite mer om företaget som jag har anlitat, men jag ska i alla fall berätta för er att företaget som jag vänt mig till heter Asklöf Bygg & Måleri. 

Detta är ett kvalitativt företag och att jag valde att vända mig till dem och inte till någon annan målare i Strängnäs med omnejd beror på att jag har en granne längre ner på gatan som tidigare vänt sig till just Asklöf Bygg & Måleri, och min granne rekommenderade mig att anlita just det här företaget vilket jag är glad att jag gjorde. Det här är ett företag med många strängar på sin lyra eftersom det är ett företag med tjänster både inom måleri och bygg. Så är det någon av er som planerar att måla om eller renovera eller kanske är det något annat inom bygg som ni behöver hjälp med, så tycker jag definitivt att ni ska vända er till just det här företaget eftersom de kommer att kunna hjälpa er, dessutom till en rimlig kostnad. Det här företaget med sina målare i Strängnäs med omnejd har funnits i många år och de är kända för att alltid se till sina kunders olika behov, önskemål och förutsättningar, så jag skulle säga att den som väljer att vända sig till dem kommer inte bli besviken.