Renovering i min smak

Nu är köket renoverat och det blev helt i min smak. Jag hade länge velat renovera köket men inte haft råd med det innan. Jag är så glad att jag nu har gjort det! Köket är renare och fräschare och jag njuter verkligen av att tillbringa tid där. Jag rekommenderar absolut renovering till alla som vill förnya sitt hem! Det finns många firmor som kan hjälpa dig med renovering och bara här i Östersund finns det många byggföretag och ett av dem har jag vänt mig till. Jag är mycket nöjd med resultatet och det hela tog inte speciellt lång tid. Ett par veckor tog det och det är klart att det var lite jobbigt under tiden men två veckor går fort så det var i det stora hela taget inga större problem mer än att jag fick laga mat inne hos grannen så det är ju tur att man har bra grannar.

Du kanske är en händig person som kan göra mycket själv? Grattis! Men jag är det inte och jag vet att det är många som inte alls är händiga och det finns ju byggfirmor och snickare av en anledning och det är för att vi ska kunna vända oss till dem. Innan du väljer firma är det några saker du ska tänka på! Hur vill du ha det, hur mycket får det kosta och är det några material du föredrar framför andra? Jag valde mitt kök så som jag ville ha det och det var viktigast för mig. Jag brydde mig inte alls om priset då det finns många olika firmor som kan göra det billigare eller dyrare. Det är viktigare med kvalitet och att man är nöjd med resultatet! Och så har jag alltid tyckt att matlagning är roligare i ett fräscht och fint kök.