Sverige
  Logga in  |   Skapa konto   |  

Kategorier

Storsäljare

Puma Bmw Motorsport Vit T-Shirt Herr Puma Bmw Motorsport...
S.Kr 408.15  S.Kr 195.93
Puma Pitch Long Sleeve Vit-Kunglig Jersey Herr Puma Pitch Long...
S.Kr 321.89  S.Kr 154.51
Puma Evolution Gold Windrunner Pale Guld Jacka Dam Puma Evolution Gold...
S.Kr 659.72  S.Kr 316.67
Puma Ferrari Concept Vit Jacka Dam Puma Ferrari...
S.Kr 917.69  S.Kr 440.48
Nike Tournament Svart Golf Byxor Dam Nike Tournament...
S.Kr 1,017.09  S.Kr 488.20
Puma Bmw Motorsport Bmw Team Blå T-Shirt Herr Puma Bmw Motorsport...
S.Kr 408.15  S.Kr 195.93
Puma Ferrari Big Shield Moonless Natt T-Shirt Dam Puma Ferrari Big...
S.Kr 453.35  S.Kr 217.63
Puma Ferrari Big Shield Rosso Corsa T-Shirt Dam Puma Ferrari Big...
S.Kr 453.35  S.Kr 217.63
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur

standard leverans Kunderna kan räkna med att ha sin ordning fylls korrekt levereras inom 7-10 arbetsdagar, beroende på slutdestinationen. En arbetsdag är måndag till fredag, utom helger och helgdagar.

För din egen säkerhet alla paket kräver signatur vid leverans. Vi levererar inte till postboxar. Vi föreslår leverans till hemadress eller ett företag där någon är tillgänglig att underteckna för leverans under kontorstid.

Försenade leveranser Om du inte har fått din beställning inom den förväntade leveranstiden anges kontakta vårt team Affär

Returer Policy & Process Vi är mycket stolta över vårt rykte för kvalitet, och om du av någon anledning inte är nöjd med ditt köp, kommer vi att hjälpa dig med ett utbyte eller återbetalning.

Objekt måste gås tillbaka inom 14 dagar från ursprungliga leveransdatum i en resalable tillstånd (oanvända, otvättade, med taggar fortfarande sitter). Form av ett utbyte / återlämnande av vår deposition måste medföljer artikeln när det återvände. Vi rekommenderar att du använder rekommenderas som vår butik är inte ansvarig för poster som inte mottagits om en kund försöker skicka en artikel till vårt lager av icke rekommenderat brev. Låt 10 dagar från den dag du returnera produkten till ditt konto att krediteras eller utbytesprodukt som ska returneras.

Tyvärr kan vi inte acceptera returer som inte har köpts på nätet eller via våra butiker. Vi kan inte byta ut produkten efter en stil inte inom vårt sortiment av produkter i vår webbutik.

defekta objekt Objekt kommer att kontrolleras av vårt team bedömningar och där objektet bedöms vara defekt på grund av tillverkning eller materialfel, kommer vår butik ersätta eller återbetalning utan extra fraktkostnader. Om det bedöms inte vara defekt, kommer det inte att kvalificera sig för ett utbyte eller återbetalning under denna typ av avkastning.

Om du ändrar dig Vår butik kan acceptera de delar som har haft taggarna bort, har anpassats, slitna eller tvättas. Sinnesändring returnerar endast tillämpas på de poster i en resalable tillstånd. Betjänad Ytterligare fraktkostnader gäller inte för ersättningsartiklar. Vårt lager eller byta varan eller återbetala beloppet för posten, netto ursprungliga fraktkostnader.

fel storlek Ingen redelivery avgift tas ut för utbyte av en dimension. fel färg Vår butik kommer att täcka kostnaderna för leverans, om färgen objektet som du mottog är inte vad du ursprungligen köpt. Som kunder kan uppskatta, men de färger som visas på internet börsen kan inte vara en exakt matchning för fysiska varor, då färgen visas endast i illustrationssyfte.

Bidrag för Shipping och kostnader Om vi ​​gjorde ett misstag och skickade fel ordning, eller om du har fått en skadad produkt, återbetala frakt och kostnaden för kreditkort. En kopia av vår skatteutgifterna deposition kan krävas för inköpsbevis.

Du har IP-adress: 18.206.12.79     Alla Kläder , Nike Herr , adidas shorts , puma Dam